About Ferry Alles wat je zou willen weten over Ferry

Schermafbeelding 2015-08-27 om 10.40.53

Even terug...

Ferry de Graaf is opgegroeid in het dorpje Sassenheim samen met een oudere broer. Hij begon zijn carrière als danser toen hij 14 jaar was bij het plaatselijke danscentrum en werd in 1991/1992 kampioen Latijns-Amerikaanse dans. Officieel is hij begonnen als kapper/visagist en heeft hij een bodypaint bedrijf gehad, maar al snel kwam hij op het toneel terecht in verschillende grote musicals en dansproducties, zoals Saturday Night Fever, Dirty Dancing, Chicago en The Wiz.
 
Zijn eerste kennismaking met televisie was toen hij als visagist meewerkte aan het programma KRO’s Service Uur met Manuëla Kemp. Hierna ging hij op pad voor Veronica’s Geld voor je leven om verslag te doen van de wereldkampioenschappen showdans in Cancun. Hij speelde mee in Goede tijden, Slechte tijden, waarin hij Micky Hoogendijk een bodypaint gaf. Verder acteerde hij in Voetbalvrouwen 3, 't Spaanse Schaep en gaf hij gestalte aan het live action karakter Sky in Winx Club on Tour. Als verborgen camera acteur werkte hij ook mee aan Love Letters met Linda de Mol. Ferry volgde cursussen bij TV college onder leiding van Fred Greven en Sven Callis en deed ervaring op bij Talpa Producties' “Ik hou van Holland ”, “Beat De Mol”, en "De Jongens tegen de Meisjes". Hij nam pilots op voor Endemol en voor Talpa’s NSE Nieuws met Bridget Maasland en Beau van Erven Dorens en presenteerde zijn eigen ontwikkelde “Behind The Screams” voor Walibi World.
 
Tegenwoordig is hij wekelijks op tv te bewonderen. Sinds 2010 bij het presentatorenteam van RTL4's Altijd Jong en Sinds 2013 bij het presentatorenteam van RTL LifestylExperience en LifestylExperience Plus (ook RTL4 en RTL5).
 
Sinds 1998 is Ferry als model te zien geweest in verschillende campagnes en op televisie is hij onder andere te zien geweest voor de volgende merken: Samsung, Mazda, Eyewish, Haribo, TomTom en Praxis.
 
Daarnaast is Ferry  origineel castlid van de formatie They Want You (to party)! Deze feel-good act, bestaande uit vier zangers, is opgericht door The Entertainment Group, maar valt ondertussen onder het management van Mike Dobbinga.

(c) Photo: Sander Nagel 2013

 

Join now and claim bonus will hill bookmeker - wbetting.co.uk